La Casa de Papel. Actorii din serial care formează cupluri, în realitate.Te-ai fi așteptat?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
"La Casa de Papel" este unul dintre cele mai urmărite seriale din ultima perioadă, pe Netflix, inspirând o mulțime de manifestații în întreaga lume. Însă puțini știu că patru dintre actorii lor preferați formează cupluri reușite și în viața reală.

Dacă ai apucat să vezi măcar un episod din "La Casa de Papel", cu siguranța nu te vei mai putea opri, până nu termini cele patru sezoane pline de suspans, acțiune, pasiune și presărate cu umor. Personajele te cuceresc rapid.

Iată ce actori din serial se iubesc în viața reală:

Jaime Lorente (Denver) și Maria Pedraza (Alison Parker). Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor primului sezon din serialul "La Casa de Papel".

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Ayer en el preestreno de #AnimalesSinCollar gracias por compartir tu arte y sensibilidad con el mundo @jota_linares ???????? y en la mejor compañía @jaimelorentelo ! ???? ¡No os la perdáis!????

O postare distribuită de María Pedraza (@mariapedraza_) peOct 18, 2018 la 1:16 PDT

Alba Flores (Nairobi) și Pedro Alonso (Alonso). Fanii au început să speculeze faptul că ar forma cel mai nou cuplu din "La Casa de Papel". Pedro a publicat mai multe imagini pe contul lui Instagram, în care este foarte apropiat de Alba Flores, scrie myzutv.ro.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

(...) O de las otras vidas. ????❤️

O postare distribuită de Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro) peApr 9, 2020 la 10:14 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel