La ei se POATE! Câți suporteri vor asista la Irlanda de Nord - România de la Belfast
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Partida echipei naţionale a României cu Irlanda de Nord, programată, miercuri, la Belfast, în ultima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor, se va disputa cu spectatori în tribună.

Autorităţile locale au anunțat că va fi permis accesul pentru aproximativ 1.000 de fani, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

'Federaţia nord-irlandeză ne-a confirmat că la partidă vor avea acces în tribune aproximativ 1.000 de suporteri ai echipei gazdă. Poate că ei vor avea 1.000 de oameni în tribună, dar noi avem milioane de români cu inima alături de noi, din toate judeţele ţării şi din toate colţurile lumii. Luptăm împreună', se arată pe site-ul citat.

Conform protocolului medical emis de UEFA în contextul pandemiei de coronavirus, la partidele din competiţiile organizate de forul continental spectatorilor le este permis accesul până la 30% din capacitatea stadionului, dar numai fani ai echipelor gazdă.

Această regulă se aplică doar dacă normele interne ale ţării gazdă acceptă accesul fanilor pe arene. Ultimul meci al naţionalei României în Liga Naţiunilor se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, împotriva selecţionatei Irlandei de Nord.

Partida contează pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022, notează Agerpres.

VEZI ȘI În timp ce țările se ”întrec” în restricții, apar IMAGINILE care șochează planeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel