”Lacrimi la Marea Neagră”. Producătorul Osman Sinav: Mi-au spus că e un record
Autor: Rodica Mitu pe 02 sep 2019 / 23:02 | Film

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră", care are premiera la Kanal D, se anunță a fi unul dintre cele mai puternice producții ale genului difuzate în România.

„Am crezut în succesul acestui serial pentru că subiectul era unul foarte puternic. Iar acest serial a reușit să aducă telespectatori noi în fața micilor ecrane, nu doar consumatorii tradiționali de serial turcesc.

În prima săptămână de difuzare, serialul a înregistrat 9 puncte de rating și 40 % cota de piață. La al cincilea episod difuzat ajunsese la 21 de puncte de Rating și 44% cota de piață, atunci reprezentanții stației mi-au spus că este un record nemaîntâlnit de 15 ani", a spus, potrivit wowbiz.ro, producătorul Osman Sinav.

Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reușește să se elibereze și să-și construiască singură destinul, iar lumina călăuzitoare îi este chiar iubirea.

Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuiește suferința prin care trece femeia împreună cu fiul ei și o sprijină pe aceasta în toate acțiunile sale.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Film Vezi toate articolele
Crossuri parteneri