Petr Kellner, patronul PRO TV, a murit. Cine va prelua compania PPF care deține și trustul PRO TV
Autor: Giorgiana Croitoru pe 30 Martie, 11:14 | Magazin

Foto: Facebook

Foto: Youtube

A fost anunțată persoana care-i va lua locul lui Petr Kellner.

A murit Petr Kellner, patronul PRO TV

Cine a fost Petr Kellner, patronul PRO TV, mort în accidentul de elicopter. Numele său, controversă internațională. Jucător uriaș în afacerile din România

Cinci persoane au murit în urma prăbușirii unui elicopter lângă un ghețar din Alaska. Petr Kellner, patronul PRO TV, în vârstă de 56 de ani, se află printre victimele decedate ale accidentului. O persoană a supraviețuit dar se află în stare gravă. 

Vestea morții lui Petr Kellner, fostul patron de la PRO TV, a dus la o schimbare în cadrul grupului PPF, din care face parte și stația TV din România.

A fost anunțat noul proprietar al PRO TV. Cine preia conducerea trustului

 

Ladislav Bartonicek este cel care urmează să îi ia locul lui Petr Kellner pentru a putea continua activitățile aflate în curs de desfășurare.

Într-un comunicat de presă transmis de către PPF se menționează faptul că viziunea stabilită de către fostul patron va fi urmărită în continuare de noua echipă.

Compania afirmă faptul că decesul fondatorului său nu are un impact în activitatea de zi cu zi, iar grupul PPF va continua planurile de investiții și viziunea, așa cum au fost formulate de Petr Kellner și echipa sa. Dorim să ne exprimăm recunoștința pentru condoleanțele primite, se arată în cadrul comunicatului.

Vezi imaginea cu Ladislav Bartonicek în Galeria FOTO. 

Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri