Lana Del Rey și-a ENERVAT fanii. Iată ce mască a purtat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Lana-Del-Rey FOTO: Facebook
Lana-Del-Rey FOTO: Facebook
Lana Del Rey și-a supărat o mulțime de fani din cauza măștii pe care a purtat-o la lansarea cărții sale.

Lana Del Rey a fost surprinsă la o librărie din Los Angeles, unde a citit pasaje din noua ei carte de poezie, purtând o mască deloc conformă regulilor de prevenția a COVID-19. La eveniment, Del Rey a purtat o mască de față sclipitoare, din plasă, pe care o folosise anterior într-o filmare pentru revista Interview. Potrivit informațiilor, masca nu a oferit nicio barieră în calea răspândirii virusului.

Fanii au devenit îngrijorați și s-au declarat surprinși de gestul cântăreței

"Lana, te rog, poartă o mască adevărată. Te implor să fii în siguranță", a scris un fan îngrijorat la o fotografie postată pe Instagram. „Îmi place de Lana, dar acest lucru este incredibil de iresponsabil”, a spus altul. „Fată, suntem în mijlocul unei pandemii”, a adăugat un al treilea.

Vedeta nu a abordat încă criticile, dar, duminică, a postat un videoclip pe Instagram în care a citit o poezie în timp ce purta o mască de camuflaj, pe care a scos-o la sfârșitul clipului, potrivit BBC.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You see Joe, it’s times like this as the marine layer lifts off the sea on the dock with our candle lit- that I think to myself– there are things that you still don’t know about me- like sometimes I’m afraid my sadness is too big - and that one day, you might have to help me handle it.

O postare distribuită de Lana Del Rey (@lanadelrey) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel