Lanţ de restaurante, ofertă de nerefuzat: paste pe viaţă. Ce sumă trebuie să plătești
Autor: Ema Apostu pe 13 aug, 20:01 | Internațional

Pentru pasionaţii de spaghete bologneze şi tagliatelle alla carbonara, lanţul de restaurante vine cu o ofertă de nerefuzat.

Pentru pasionaţii de spaghete bologneze şi tagliatelle alla carbonara, lanţul american de restaurante Olive Garden vine cu o ofertă de nerefuzat: un permis care îţi permite să mănânci paste pe viaţă pentru doar 500 de dolari, informează AFP.

Permisul care permite, de asemenea, consumul de ciorbă, salată şi grisine în cantităţi nelimitate, va putea fi achiziţionat doar de 50 de persoane. Aceste permise vor fi scoase la vânzare pe 15 august în acelaşi timp cu 24.000 de carduri la 100 de dolari care vor permite consumarea de paste până la saţietate timp de nouă săptămâni.

Pentru achiziţionarea acestora, Olive Garden a pus la dispoziţia doritorilor un interval de doar 30 de minute, însă a prevăzut o "sală de aşteptare online".La 500 de dolari, permisul ar trebui să fie profitabil după 45 de vizite într-unul din cele 800 de restaurante Olive Garden din Statele Unite, adesea instalate în zone comerciale.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri