Lăsat cu ochii în soare! Celebritate, victima unui FURT de peste 500.000 euro
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un fotbalist celebru a fost victima unui furt la domiciliul său. 

Este vorba despre algerianul Riyad Mahrez, mijlocaşul echipei engleze de fotbal Manchester City, a fost victima unui furt la domiciliul său, valoarea pagubei ridicându-se la peste 500.000 euro, a anunţat, duminică, presa britanică, citată de AFP.

Pe data de 24 aprilie, hoţii au pătruns în apartamentul internaţionalului algerian din Manchester, în absenţa sa, şi au furat trei ceasuri de lux în valoare de peste 300.000 lire sterline (330.000 euro).

Peste 50.000 de lire sterline în bancnote (55.000 euro), precum şi brăţări Cartier şi tricouri de fotbal rare în valoare de 150.000 lire (166.000 euro) au mai fost furate de la casa jucătorului. Alte apartamente din ansamblul rezidenţial unde locuieşte jucătorul au fost, de asemenea, jefuite.

În urmă cu două săptămâni, internaţionalul englez Dele Alli, mijlocaşul echipei de fotbal Tottenham Hotspur, a fost victima unui jaf cu violenţă, în cursul noapţii, la domiciliul său din Londra.

Ziarul Daily Mail a scris că doi indivizi au pătruns în locuinţa starului lui Spurs, din nordul Londrei, în valoare de 2 milioane de lire sterline, unde acesta se afla în izolare împreună cu fratele său şi prietenele lor. Atacatorii l-au lovit la faţă pe fotbalist şi au furat bijuterii şi ceasuri, înainte de a fugi, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel