Laufer, BANC despre Moș Crăciun, după întrebarea lui Chirieac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ilan Laufer, unul dintre liderii Platformei Social Liberale, a oferit un răspuns amuzant la o întrebare a lui Bogdan Chirieac. Acesta a spus un banc, după ce analistul politic l-a întrebat de unde vor face rost de finanţare. 

"Cu finanţarea ce faceţi, va fi de la Moş Crăciun?", a întrebat Bogdan Chirieac, legat de banii de care Platforma Social Liberală ar avea nevoie pentru implicarea în alegerile locale. 

Laufer, banc despre Moş Crăciun

"O să zic cum e cu Moş Crăciun. Dacă tot discutăm despre Moş Crăciun şi finanţare, o să zic un banc. În situaţia asta suntem. Moş Crăciun merge la Rudolph şi îl întreabă: Unde sunt cei mai săraci copii şi cei mai amărâţi? Rudolph se uită şi spune că în Somalia, în Africa. 

Moş Crăciun: Aoleu, ce milă mi s-a făcut de ei, hai să încărcăm sania cu jucării. 

Iau ei cele mai frumoase jucării, le pun în sac, aterizează în Somalia. Nasol de tot, condiţii foarte grele, vin copiii şi se adună în jurul saniei, în jurul Moşului. La care moşul zice: Copii, dar de ce sunteţi atât de slabi? 

Copiii se uită la el şi spun: Moşule, pentru că nu am mâncat! 

La care moşul spune: Nu aţi mâncat? Hai Rudolph, să plecăm!

Aşa că până vine moşul, noi ne-am propus să intrăm într-un program vegetarian. Sperăm că până vine moşul o să părem mâncaţi, ca să primim şi cadouri!", a spus Ilan Laufer. 

CITEŞTE AICI ŞI BANCUL ZILEI, SPUS DE ALEX COITA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel