Laura Giurcanu joacă în ”5GANG: Un altfel de Crăciun"
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Laura Giurcanu
Laura Giurcanu
Pe 27 decembrie va avea loc premiera filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun", în cinematografele din toată țara.

„5GANG: Un altfel de Crăciun" este debutul regizoral al lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă.

Laura Giurcanu este unul dintre creatorii de conținut, iar rolul său este unul cât se poate de surprinzător: este bodyguard.

Despre trecerea de la vlogging la actorie pe marele ecran, Laura recunoaște că a fost o provocare: „E un lucru pe care mi-l doream de mult. De când am auzit ideea, am fost tare încântată și abia așteptam să începem treaba. Transformarea a fost destul de solicitantă, pentru că, de la filmarile mele pentru vlog, cu o camera, la mine acasă, la un set cu zeci de camere imense și foarte mulți oameni, e o diferență mare!"

Pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun", Laura Giurcanu a fost nevoită să intre într-un rol inedit, cel de bodyguard al lui Selly: „Mi-a fost repartizat de către minunatul regizor Matei Dima, căruia îi mulțumesc încă o dată."

Cât despre așteptările legate de film, aceasta adaugă: „Îmi doresc doar ca oamenii care merg la cinema să îl vadă, să se bucure cel puțin la fel de tare cum ne-am bucurat noi făcându-l."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel