Laura Nureldin, după ce filmul "Pe aripile vântului" a fost interzis: Băi, suntem nebuni? Eu sunt mulatră
Autor: Rodica Mitu pe 10 iun, 16:54 | Film

Laura Nureldin

Laura Nureldin a reacționat pe Facebook, după ce filmul „Pe aripile vântului” a fost eliminat din platforma HBO MAX deoarece ar fi „prea rasist". 

„Băi, suntem nebuni? Eu sunt mulatră. Din mamă albă și tată negru. N-o să reiau toate invectivele pe care le-am încasat de-a lungul vremii din cauza asta, că mă pomenesc blocată de algoritmu' vieții. Dar, cu toate astea (sau tocmai de aceea) nu pot privi "Pe aripile vântului" altfel decât ca pe o bucată de istorie, minunat descrisă. La fel și "Coliba Unchiului Tom". Așa a fost, oameni buni!

Da, în America vremurilor alea existau sclavi negri. În America de atunci, niște oameni erau vânduți și cumpărați ca vitele, pentru că alți oameni îi considerau o marfă. E atât, dar atât de stupid și contra-productiv să încerci să dai "delete" unei bucăți de istorie în care rasismul era o realitate fundamentală a economiei, încât încep să cred că haosul care a devenit BLM e gândit de cei care vor să distrugă mișcarea asta născută dintr-o problemă cât se poate de adevărată și de acută”, a scris, miercuri, Laura Nureldin pe contul de Facebook.

Eliminarea filmului vine în contextul protestelor din SUA.

Te-ar putea interesa și ....
Film Vezi toate articolele
Crossuri parteneri