Laura Nureldin, după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct: Inacceptabil! Mâine, ți s-ar putea întâmpla ție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Laura Nureldin
Laura Nureldin
Laura Nureldin a transmis un mesaj, vineri, după ce Mirela Vaida a fost atacată, în direct, chiar în timpul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, de o femeie dezbrăcată care a apărut în platou.  

„Dacă ai apărut măcar o dată la televizor, cu siguranță ai primit mesaje de laudă, de înjurături, de hate. Dacă apărutul la televizor îți e job, atunci ai o întreagă colecție de așa ceva. Ce te faci, însă, când ura "trece sticla" și devine piatră aruncată spre tine, live, în platoul unde tu muncești?

Nu contează dacă îți place sau nu omul ori emisiunea lui. Contează să pricepi că e OM, ca tine. Și că e inacceptabil să se întâmple ceea ce i s-a întâmplat azi Mirelei Vaida. Pentru că, mâine, ți s-ar putea întâmpla ție. Nici pe tine nu te iubește toată lumea, nu?”, a scris Laura Nureldin pe contul de Facebook. 

Amintim că Mirela Vaida a dezvăluit că se teme pentru siguranţa ei după ce a primit ameninţări pe Internet de la o persoană. „Ne-am întors în direct. Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct, după cum vedeți avem platoul spart”, a spus Mirela Vaida după incidentul de vineri. 

VEZI ȘI: Mirela Vaida, atacată cu un bolovan la Antena 1. Prima reacție
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel