LECȚIE de viață la X FACTOR. Povestea Simonei, NEVĂZĂTOAREA glumeață care a cucerit publicul
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Antena 1
Captură Antena 1
Simona Smultea, o tânără de 32 de ani din Timișoara, nevăzătoare, le-a oferit tuturor o lecție de viață, vineri seară, la X Factor. 

Simona Smultea, o femeie extrem de glumeață și frumoasă, și-a făcut apariția în ediția de vineri seară a show-ului X Factor de la Antena 1. 

Tânăra a spus că „e o nebunie în lumea mea... Este o lume în ceață, dar frumoasă.”

Și-a pierdut treptat vederea după ce „ceva din organism a făcut dezlipirea de retină”.

Simona Smultea a mai dezvăluit la X Factor că „am terminat Kinetoterapie la Medicină și sunt co-președinte al Asociației „Ceva de spus”. Este o asociație formată din persoane cu dizabilități și lupt pentru noi.”

„Încercăm să ne reprezentăm singuri, să ne cerem noi drepturile, să arătăm lumii că dacă ai o dizabilitate nu înseamnă că nu ești bun de nimic și că poți să ai multe alte dizabilități. Trebuie să ne dea șansa să le putem arăta”, a completat tânăra. 

„Mesaj pentru colegii mei, persoanele cu dizabilități”

Întrebată dacă venirea la X Factor a fost un vis al ei, a răspuns că „în primul rând, am venit pentru mine. Când eram mică și vedeam concursuri de talente, mă întrebam cum ar fi să merg și eu. În al doilea rând, pentru colegii mei, persoane cu dizabilități. Vreau să le spun să iasă afară, să-și urmeze visurile, să facă ce le place și să se bucure de viață”. 

Iată momentul Simonei 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel