Lecție DURĂ pentru un tânăr de la FC Barcelona. A fost lăsat acasă de Spania
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 10 noi 2020 / 17:21 | Fotbal

Foto: Agerpres

Riqui Puig nu a reușit să evolueze decât 9 minute în acest nou sezon pentru FC Barcelona, iar tânărul de 21 de ani abia acum înțelege sfaturile date de antrenorul Ronald Koeman.

Conform Marca, mijlocașul nu a fost deloc implicat în parcursul catalanilor din acest nou sezon, iar acest lucru a dus la excluderea din naționala U21 a Spaniei pentru meciurile din noiembrie. „Nu e adevărat că nu e în planurile mele. Am vorbit cu el. Vorbesc cu tinerii, trebuie să joace. Dar nu pot să rămână fără să nu joace”, a spus Koeman, în septembrie.

„I-am spus că va fi dificil să joace pentru că este o competiție acerbă. Nimic mai mult. I-am spus că viitorul său depinde de el. I-am recomandat să plece sub formă de împrumut. La 20 de ani, tinerii trebuie să joace. Nu se pot opri pentru o perioadă de timp”, a adăugat antrenorul, iar Riqui Puig abia acum ar trebui să înțeleagă că tehnicianul nu i-a dorit decât binele. În contrast, tinerii Ansu Fati, Pedri sau Trincao au prins mult mai multe minute decât micuțul mijlocaș.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri