Legendă a fotbalului românesc, mesaj TRANŞANT. "Dinamo va retrograda. E singura scăpare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Dinamo
Foto: Facebook Dinamo
Helmuth Duckadam, legendă a fotbalului din România, afirmă că singura scăpare a lui Dinamo de problemele financiare este să retrogradeze. 

"Eu am mai spus-o, cu riscul de a fi înjurat, acum un an sau mai mult: cred că singura scăpare a lui Dinamo e să înceapă de la zero. Adică să intre în faliment, să achite toate datoriile pe care le are această echipă și să înceapă de la zero, cum a făcut Rapid.

Rapidul a urcat foarte repede, iar acum are un scurtcircuit acolo. Până în divizia B, de unde au vrut să promoveze mai departe. În acești 3 ani am înțeles că s-a lucrat la idee și la stadion.

Deci în 3-4 ani poate să aibă și un stadion nou. Eu cred că asta e soluțua, pentru că, din ceea ce văd la ora actuală, nu e nimic, Dinamo va retrograda pe plan sportiv. Cu toate investițiile, sau cu toți jucătorii ăștia aduși.

Era o mare diferență față de FCSB. Ei erau plătiți. Chiar și cei care nu jucat erau plătiți. Aici e o mare problemă. Dacă nu ești plătit, la un moment dat pleci. Deci rămâi fără jucători. După 3 luni au plecat", a spus Helmut Duckadam la Fotbal Club.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel