Legendă a fotbalului românesc, mesaj TRANŞANT. "Dinamo va retrograda. E singura scăpare"
Autor: Florin Răvdan pe 12 noi 2020 / 09:24 | Fotbal

Foto: Facebook Dinamo

Helmuth Duckadam, legendă a fotbalului din România, afirmă că singura scăpare a lui Dinamo de problemele financiare este să retrogradeze. 

"Eu am mai spus-o, cu riscul de a fi înjurat, acum un an sau mai mult: cred că singura scăpare a lui Dinamo e să înceapă de la zero. Adică să intre în faliment, să achite toate datoriile pe care le are această echipă și să înceapă de la zero, cum a făcut Rapid.

Rapidul a urcat foarte repede, iar acum are un scurtcircuit acolo. Până în divizia B, de unde au vrut să promoveze mai departe. În acești 3 ani am înțeles că s-a lucrat la idee și la stadion.

Deci în 3-4 ani poate să aibă și un stadion nou. Eu cred că asta e soluțua, pentru că, din ceea ce văd la ora actuală, nu e nimic, Dinamo va retrograda pe plan sportiv. Cu toate investițiile, sau cu toți jucătorii ăștia aduși.

Era o mare diferență față de FCSB. Ei erau plătiți. Chiar și cei care nu jucat erau plătiți. Aici e o mare problemă. Dacă nu ești plătit, la un moment dat pleci. Deci rămâi fără jucători. După 3 luni au plecat", a spus Helmut Duckadam la Fotbal Club.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri