Legile justiției. Ciolacu: Să terminăm cu asta. A fost mișcarea PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marcel Ciolacu a făcut declarații despre legile justiției și despre comportamentul PNL, în direct la DC NEWS și DC NEWS TV.

„[Președintele] întotdeauna când iese, atacă PSD-ul, trebuie să aibă un dușman. Eu nu o să mai intru în logica în care a jucat până acum PSD și îl anunț oficial pe președinte, oricât s-ar strădui să mute atenția românilor de la adevăratele probleme într-o luptă a domniei sale cu PSD”, a spus liderul PSD.

După o discuție despre alocații și finanțe, Marcel Ciolacu a explicat că guvernul are o logică „sunt bani, nu sunt bani”, iar după ce nu mai există explicații, PSD devine vinovat de situația din țară.

Când nu mai au explicații, iese președintele și spune că PSD-ul e de vină cu legile justiției sau modificarea codurilor penale. Nu s-a modificat niciun cod penal, ca să terminăm și cu asta. S-a spus că se fac modificări ale legilor justiției ca să scape Liviu Dragnea de închisoare. Liviu Dragnea, cu regret o spun, este în închisoare. Deci, toate aceste minciuni din campaniile trecute au venit la decontare.

Nu poți să vii să spui că vrei să desființezi Secția Specială. Nici nu am lăsat-o să funcționeze. Am văzut cum a funcționat justiția când nu a existat o Secție Specială. Nu a funcționat ca o justiție europeană”, a continuat Ciolacu.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel