Legislaţie stufoasă şi încâlcită. Liviu Rogojinaru: Simt că îşi bate cineva joc de mine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Achizitii publice, bani
Achizitii publice, bani
Secretarul de stat Liviu Rogojinaru a cerut schimbarea legislaţiei achiziţiilor publice, pentru a debloca marile investiţii. 

Legislaţia achiziţiilor, care împiedică marile proiecte de investiţii din România, este văzută ca o problemă uriaşă la Ministerului Mediului de Afaceri. 

"Este o problemă şi este una foarte gravă. O ştim! Eu împart lucrurile până în alegeri şi după alegerile. Sunt anumite legi care trebuie înţelese corect, discutate. Vine cineva care nu prea are habar sau vrea să facă rău, pentru că aşa s-a întâmplat şi cu Cazinoul de la Constanţa. Nu mi se pare normal aşa, pentru că o simt cumva, ca cetăţean al României, că cineva îşi bate joc de mine. Şi acel cineva nu e CNI, ci nişte oameni de factură îndoielnică care ne pun piedici ca să nu ne dezvoltăm. Ne uităm la nişte bucăţi de drumuri care trebuie făcute. Eu nu zic că statul nu are bucăţica lui de vină. O are şi ştim toţi asta. Dar cât timp avem o legislaţie stufoasă, încâlcită, nu fac decât să dau apă la moară celor care ne pun mereu piedică", a declarat Liviu Rogojinaru, secretar de stat în Ministerul Economiei şi Mediului de Afaceri din România, în cadrul dezbaterii "Upgrade România - investiţiile, motorul de pornire a economiei", organizat de DC MEDIA GROUP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel