Lia Olguţa Vasilescu, acidă: Programul prost al PSD, GENIAL când îl aplică PNL
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Lia Olguta Vasilescu
Lia Olguta Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a criticat dur Guvernul Orban şi spune că programul de relansare economică este copiat după programul PSD, care era criticat intens. 

"Am înțeles de la Orban că programul PSD a fost prost, că doar îl criticau zilnic când îl aplica PSD, dar e genial când îl aplică PNL. Imediat după ce au venit la guvernare au întrerupt multe programe, în general din agricultură, dar acum se laudă că le-au inventat ei doar pentru că și-au dat seama că erau bune și s-au hotărât să le aplice din nou. Ce te faci, însă, când se laudă că vor implementa și legi care sunt în vigoare cum e Legea privind reglementarea activității de telemuncă? Dacă nici măcar de asta nu știu că e implementată, când jumătate de țară a lucrat în baza ei în lunile de pandemie, ce să mai zic?

Alte lucruri le-au preluat, dar cu schemele lor golăneşti, să mai poată prădui ceva... Fondul de investiții propus de Orban nu e la fel cu al PSD care îl capitaliza cu profitul companiilor deținute de stat, și nu cu activele, cu proprietățile lor. Orban, în schimb, vrea să capitalizeze fondul direct cu participațiile statului, iar când va vinde pe bursă acțiunile fondului, va vinde, de fapt, proprietățile, activele companiilor de stat. Nu suntem chiar toți fraieri ca să nu ne prindem ce vor să facă! Uite așa veți rămâne fără CEC, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, TAROM, Portul Constanța și fără tot pe ce au mai pus prietenii lor geană să ia pe bani puțini, acum, în criză, când totul de vinde pe nimic și fără că Parlamentul să poată face ceva.

Ca să închei, mi se pare o mârlănie să acuzi de "lipsă de viziune" guvernele anterioare, când tu le-ai furat peste 60 la sută din idei. Ca și cum ai plagia lucrarea unuia mai mult de jumătate și l-ai și certa că n-a prea știut pe unde să pună virgulele...

Concluzie: au furat mai mult de jumătate din ce am apucat să implementăm noi și au stricat în șase luni, iar în restul au ascuns după fraze meșteșugite ce au de gând să fure în anii următori!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel