Liderul fermierilor: ”Ți-e frică să spui!” Care sunt cuvintele PARIA în agricultura românească
Autor: Florin Răvdan pe 11 iul, 23:27 | Economie
Exclusiv

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a spus, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt cuvintele pe care fermierii din România nu le mai rostesc. 

"Din păcate, ne e ruşine să recunoaştem şi să folosim nişte termeni care au consacrat lumea şi care, fiind folosiţi de către regimul comunist, au devenit o paria pentru noi. Ţi-e frică să spui cooperativă, să spui programare, ţi-e frică să spui comercializare şi începi cu management, cu marketing, cu lucruri pe care unii le spun şi nici nu ştiu ce înseamnă. Peste tot, lucrurile se fac cu programare. Firmele de maşini aşa lucrează, nu de dragul de a face maşini. Totul e pe programare, pe vânzare. Hai să folosim cuvintele noastre şi o să vedem că lucrurile sunt foarte ok! 

Nu înţelegem sistemul cooperativ, pentru că a fost denaturat de regimul comunist. S-a crezut că este o proprietate privată, dar de fapt i-a adunat pe toţi proprietarii, au pus în comun totul, după care i-a lăsat de izbelişte", a declarat Adrian Rădulescu. 

 

Te-ar putea interesa și ....
Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri