Lidia Buble, lovitură FATALĂ pentru Răzvan Simion. "Cred că spune TOTUL". A spus-o PUBLIC
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Lidia Buble a răspuns la câteva întrebări incomode, după despărțirea de Răzvan Simion. Mesaj pentru noul iubit?

Anunțul despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a surprins showbiz-ul românesc, în ciuda zvonurilor din ultimele luni. Cu toate astea, chiar dacă anunțul a fost făcut, cei doi încă locuiesc împreună și se înțeleg mai bine ca niciodată, lucru care le dă de gândit fanilor.

Lidia Buble a lanasat recent o nouă piesă despre care a spus că face referire la o iubire neîmplinită. Într-un interviu recent, artista a primit câteva întrebări incomode care au dat-o de gol și care l-ar putea deranja pe Răzvan Simion.

Are sau nu un nou iubit? Întrebări incomode pentru Lidia Buble

„Să presupunem că ai vrea să-i transmiți persoanei iubite un mesaj numai din imagini, ce ar conține mesajul acela?”, a fost întrebată. 

„Bună întrebare! Nu mi s-a mai pus niciodată întrebarea asta! Bineînțeles că, probabil, aș trimite câteva poze pe care să le am în telefon cu noi doi și apoi aș începe să caut pe Google tot felul de locuri în care mi-aș dori să ajung”, a răspuns artista pentru A List Magazine. 

„Dacă ar fi să ilustrezi dragostea într-o fotografie, cum ar arăta aceasta, ce ar conține imaginea?”

„Familia mea, cu siguranță. Pentru mine, familia este totul și da, cu siguranță, aceasta ar fi fotografia… împreună cu familia mea. Cred că spune totul, arată dragostea în cea mai pură formă a ei”, a completat Lidia Buble, fiind pasionată de fotografie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel