Lidia Buble s-a dat de GOL: "NU mai POT. Numai TU l-ai SPULBERAT". Mesaj cu subînțeles pentru EL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Lidia Buble a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de luni bune, iar anunțul a șocat o lume întreagă. Cu toate acestea, artista s-a dat de gol, iar din declarația ei pare că îi este dor de matinalul de la Neatza și că suferă încă după despărțirea de el. 

Ei bine, Lidia Buble urmează să lanseze o nouă piesă alături de trupa Vunk, ce se va numi „Vino, du-te”, iar versurile sunt cum nu se poate mai sugestive.

„Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul / Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari”, sunt doar două dintre versurile noii piese pe care Lidia Buble urmează să o lanseze.

"E pentru prima dată"

În plus, artista a dezvăluit pe pagina de Instagram că piesa este despre ea, iar versurile, destul de triste pe alocuri, fac, cel mai probabil, referire la faptul că rănile Lidiei Buble de după despărțirea de Răzvan Simion nu s-au vindecat încă.

„Dacă ați știi voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a spus Lidia Buble.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel