Lidia Fecioru, despre Cîțu și coronavirus: ”Nu am închis gura nimănui”. Ce a urmat pe Facebook
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lidia Fecioru a reacționat pe Facebook după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri seara, pe Florin Cîțu premier.

„Cîțu, premier? Mama ei de viață", a fost primul mesaj postat de Lidia Fecioru pe contul de Facebook. Au urmat și altele.

„Bag de seamă că nicio nenorocire nu vine singură. Sunt la pachet. Cu virusul ăsta, dacă te uiți la tv zici că țara e în haos total, pe baza asta euro zboară în sus, cei cu credite în valută sunt amorțiți de virus, mai bine plătesc rate mai mari, decât să aibă gripă. Și uite așa strategie peste strategie, mă gândesc că o să mai cadă mâine - poimâine un biet animal pe care să dea vina că au mai adus un virus oarecare”, a precizat, ulterior, Lidia Fecioru.

„Am râs, am glumit, mai cu lacrimi, mai cu greață, dar, am o mare rugăminte. Cei și cele cărora le stau în gât și nu mă pot înghiți să nu să se obosescă. (...) Eu nu am închis gura nimănui pentru părerile lor. Nu am jignit, nu am apostrofat, și nu am făcut comentarii, mi-am văzut de treabă. Dar văd că am aici comentarii de tot felul, la origine. Vă mai repet o dată. Sunt aici de 29 de ani, cu drepturi depline. Am voie la opinie exact ca și voi ceilalți. (...) Ca să nu înjur, vă rog din suflet momentan frumos, după aceia nu răspund ce vă pot zice, nu mai intrați pe pagină, și nu faceți comentarii idioate. Să intrați aici când vă invit eu!”, a conchis Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel