Liga a II-a. Pe cine vrea Cătălin Hlistei, de la Rapid, să vadă în lupta pentru promovare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cătălin Hlistei, fotbalistul echipei FC Rapid, a declarat în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Turris Turnu Măgurele, pe cine ar vrea să vadă în lupta pentru promovare din liga a doua. 

Fotbalistul echipei FC Rapid, Cătălin Hlistei, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori ca UTA Arad, grupare la care s-a format ca jucător, să promoveze în Liga I alături de formaţia giuleşteană la finalul acestui sezon.

"Se anunţă o Ligă a II-a foarte puternică, sunt 10 echipe care se vor bate la promovare. Va fi un campionat foarte strâns, dar sper ca la final să fim noi cei care vom promova. Nu aş vrea să vorbesc eu despre UTA. Eu vreau să promovez cu Rapid. Îl ştiu pe Balint (antrenorul Laszlo Balint, n. red.) pentru că a făcut treabă bună acolo. Mi-aş dori ca UTA să promoveze împreună cu Rapid. Însă în primul rând vreau ca eu să promovez cu Rapid", a afirmat Hlistei.

Mijlocaşul speră ca Rapid să se întoarcă de la Turnu Măgurele cu toate cele trei puncte puse în joc.

"Ne aşteaptă un joc foarte greu mâine. Turris are o echipă foarte bună, are 6 puncte după primele două etape. Au câţiva jucători cu experienţă care pot face diferenţa. Dar sper ca la finalul jocului noi să fim cei care se bucură de cele trei puncte. Nu mi-am propus în acest campionat un număr anume de goluri. Dar eu sper să înscriu cât mai mult şi să îmi ajut echipa în acest sezon. Mă bucur foarte mult că am marcat primul gol al Rapidului în Liga a II-a. Mai ales că la acel moment eram conduşi de Chiajna", a adăugat Hlistei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel