S-a închis dexonline.ro. Angajații, în grevă: Problemă reală și urgentă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Site-ul dexonline.ro se află în grevă globală, iar reprezentanții au decis să închidă site-ul. Motivul grevei este unul îngrijorător.

"Casa noastră arde! Pe 20 septembrie 2019 dexonline participă la greva climatică globală. Scopul grevei este să atragă atenția lumii (atât guvernelor, cât și populației) că schimbările climatice sunt o problemă reală și urgentă. dexonline va participa la această grevă. Site-ul dexonline.ro este indisponibil până pe 21 septembrie 2019, ora 00:00", au scris reprezentanții site-ului dexonline.ro 

"România este una dintre țările cele mai refractare din Uniunea Europeană în ce privește cauzele, gravitatea și soluțiile problemei schimbărilor climatice. Într-un raport al Comisiei Europene, doar 68% dintre români consideră schimbările climatice ca fiind „o problemă serioasă", față de 74% media UE și, mai grav, în scădere cu 6% în doi ani", au mai scris aceștia.

"O mare parte din vizitatorii noștri sunt elevi și studenți. Ei vor moșteni, fără vină, o țară și o planetă secătuite de negativismul și de iresponsabilitatea noastră. Față de ei ne simțim datori să participăm la această grevă, să ne închidem porțile pentru o zi și să lipim pe ele acest mesaj", au mai adăugat ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel