Lionel Messi a fost lăsat acasă pentru meciul cu Inter Milano. Valverde va odihni mai mulți jucători
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Argentinianul va fi odihnit în partida cu Inter, alături de mai mulți fotbaliști.

Lionel Messi a fost lăsat în afara lotului Barcelonei pentru întâlnirea de Champions League cu Internazionale, de pe Giuseppe Meazza, conform Marca.

Argentinianul va rămâne acasă, însă nu este singurul jucător odihnit de Valverde. Sergi Roberto și Gerard Pique au fost lăsați și ei în Barcelona.

Ousmane Dembele, Nelson Semedo, Jordi Alba și Arthur Melo nu vor evolua din cauza accidentările. Însă, jucătorii cu puține minute precum Ansu Fati, Riqui Puig, Ronald Araujo și Dani Morer vor face deplasarea în Italia.

O șansă pentru tinerii jucători

Lista completă cu fotbaliștii care au mers deja în Milano este: Marc-Andre Ter Stegen, Ivan Rakitic, Sergi Busquets, Jean-Clair Todibo, Luis Suarez, Neto, Clement Lenglet, Moussa Wague, Antoine Griezmann, Carles Alena, Frenkie de Jong, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Inaki Pena, Carles Perez, Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo și Morer.

Barcelona este deja calificată de pe primul loc al Grupei F în fazele eliminatorii ale competiției intercluburi, în timp ce Inter ar trebui să obțină o victorie în fața catalanilor pentru a putea evolua în primăvara Champions League, nu Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel