Lionel Messi și Luis Suarez își iau ADIO! Mesaje emoționante după ultimul transfer
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Jucătorii FC Barcelonei, Lionel Messi și Luis Suarez, și-au luat adio de la colegul lor sud-american din ultimii doi ani, Arturo Vidal.

Conform Marca, argentinianul și uruguayanul l-au lăudat pe chilianul care va părăsi Camp Nou pentru a ajunge la Inter Milano, în Italia. „Nu te-am cunoscut decât ca adversar și mereu ai părut un fenomen, însă am fost norocos să te cunosc și personal, m-ai surprins și mai mult”, a mărturisit Messi, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te conocía sólo de enfrentarnos y siempre me pareciste un fenómeno, pero después tuve la suerte de conocerte en lo personal y me sorprendiste más todavía. Fueron dos años compartiendo muchas cosas y te hiciste notar mucho, el vestuario te va a extrañar, @kingarturo23oficial. Te deseo todo lo mejor en esta nueva etapa en tu nuevo club. Nos volveremos a cruzar, seguro. ????????????????

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi) pe

„Mulțumesc, extraterestrule, a fost o onoare să fi jucat cu cel mai bun din istorie și mulțumesc mult pentru prietena ta”, a răspuns Vidal. „Să te am oponent a fost foarte dificil pentru că ești prea bun ca jucător, însă să te am ca coechipier, prieten, și să te cunosc personal, ești și mai bun!”, a transmis și Suarez. „O plăcere să fi împărțit totul cu un superstar ca tine”, a răspuns chilianul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tenerte de rival era insoportable por lo grande que sos como jugador, pero tenerte de compañero, amigo y conocerte como persona sos mas grande todavía!!!! Un placer haber compartido con un crack de jugador como sos. Te deseo todo lo mejor en esta nueva etapa ????????????#crack #yanoscruzaremos????

O postare distribuită de Luis Suarez (@luissuarez9) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel