Relaxări de la 1 septembrie. LISTA COMPLETĂ. Marcel Vela, VESTEA momentului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Guvernul României a adoptat astăzi noi măsuri de relaxare, începând cu 1 septembrie, în contextul pandemiei de COVID-19. 

- Modificarea numărului de participanți în cadrul evenimentelor private, workshopuri, a cursurilor de instruire, inclusiv cele pentru implementare proiectelor finanțate prin fonduri Europene. De la 20, la maximul 50 de participanți în interior și de la 50, la 100 de participanți în exterior. 

- Reluarea activităților în cinematografe sau săli de spectacol, concerte, școli de arte și meserii. Va fi permisă fără a depăși 50% din capaciteatea maximă a spațiului. În cadrul desfășurării spectacolelor drive-in, ocupanții unui autovehicul să reprezinte grupuri de maximum 3 persoane. 

- Reluarea activităților cu publicul, a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și / sau băuturilor alcoolice sau non-alcoolice de tip restaurant sau cafenele, în interiorul clădirilor. Reluarea activității restaurantelor sau cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare. 

- Reluarea activităților operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc. 

"Reluarea acestor activități este permisă în toate județele unde incidența cumulată a cazurilor în 14 zile este de 1,5 cazuri confirmate cu infecția cu SARS-CoV-2, la 1.000 de locuitori", a declarat Marcel Vela. 

VEZI AICI HOTĂRÂREA DE GUVERN

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel