Liviu Guță, adevărul despre divorț: Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă. S-ar putea să pleci tu și el să rămână!
Autor: Ema Apostu pe 25 mai, 09:19 | Vedete

Liviu Guță a vorbit despre divorțul de cea care i-a fost soție timpe de 13 ani și care i-a dăruit doi copii. Artistul a spus abia acum motivul pentru care a luat această decizia.

"Eu suport înjurături și cuvinte defăimătoare. Sunt un om care își iubește copiii și nu aș fi putut să zic motivul despărțirii de fosta soție! Dar un singur lucru vă spun și sper să îl înțelegeți și să terminați odată pentru totdeauna cu judecățile voastre inconștiente! Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă, că s-ar putea să pleci tu și el să rămână! Sper că m-am făcut înțeles și mai vreau să spun ceva.

Nu am greșit niciodată cu nimic, sunt un om cu suflet mare! Mi s-au făcut multe manevre din cauza vocii mele! Am fost singur mereu, singur m-am chinuit și nimeni nu m-a ajutat în carieră! Am alergat ca un nebun ca să îmi întrețin familia, copiii! Și rezultatul a fost altul, la sfârșit! Vă rog, din toată inima, nu mai judecați un om după aparențe!", a scris Liviu Guță pe Facebook.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri