Liviu Iolu (PLUS), atac la PNL: "FĂRĂ PESEDE!", dar au intrat pe liste la parlamentare grămezi de PSD-iști
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Liviu Iolu. FotoȘ Facebook
Liviu Iolu. FotoȘ Facebook
Liviu Iolu, coordonatorul regional PLUS Nord Est, a atacat PNL în urma declarației premierului Ludovic Orban, care a declarat că  USR se sinucide dacă face alianţă cu PSD.

"Pare că domnul Orban irosește câteva mii de euro din emisiunile electorale cumpărate. Altfel cum să pierzi vremea prin studiouri vorbind despre ipoteza ca USR PLUS să colaboreze cu PSD?

Ia să vedem ce partide au făcut, istoric, alianțe cu PSD. Și parlamentare și guvernamentale și în toate felurile. Ca să nu mai zic că parcă PNL la începutul tranziției, în '92, nu a mai intrat nici în Parlament după o colaborare cu FSN. Nu vă amintiți? Trebuie să existe o filă undeva în istoria liberală.

Mai spune domnul Orban că PNL a luat "clar și limpede" în Biroul Politic Național decizia să nu facă nici o înțelegere post-electorală cu PSD. Ia să ne aducem aminte ce decizie a mai luat același birou politic național liberal acum câteva luni? "Biroul Politic Național solicită filialelor să nu primească în PNL nici un membru PSD". Au intrat mii. Au intrat sute de primari PSD. Au intrat acum pe liste la parlamentare grămezi de PSD-iști și ALDE-iști. Deci ce încredere să ai în acel Birou după ce s-a produs practic o invazie de PSD-isti în PNL.

În concluzie: "FĂRĂ PESEDE!" Dar fără pesede luat la bucată într-un partid care înțeleg că vrea reforme în țara asta. Și fără insinuări și ipoteze pentru că istoria ne arată deja cine a colaborat cu PSD. Și nu e USR PLUS", a scris Iolu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel