Localitatea din România în care PNL nu VREA să candideze la primărie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
PNL a anunţat că nu va numi niciun candidat la primărie într-o localitate din România cunoscută pentru modul în care atrage fonduri europene. Actualul primar, care şi-a exprimat dorinţa de a candida din nou, a fost recent exclus din PSD şi va candida ca independent. 

Este vorba despre localitatea Ciugud, din judeţul Alba, un adevărat model la nivel naţional în ceea ce priveşte dezvoltarea. 

"PNL Alba respectă performanța administrativă de la Ciugud și a decis să nu aibă un candidat propriu la primăria comunei. Politica trebuie să însemne respect și corectitudine, iar performanțele administrative ale unei administrații trebuie recunoscute. Performanța administrativă a domnului primar Gheorghe Damian, proiectele propuse și colaborarea excelentă între Primăria Ciugud și Consiliul Județean Alba conduc la o decizie în interesul cetățenilor comunei: la alegerile locale din acest an, PNL Alba va respectă performanță administrativă din Ciugud, nu va avea un candidat propriu la funcția de primar al comunei și va susține candidatura actualului edil independent Gheorghe Damian.

Pentru mine și pentru PNL Alba nu este o încercare de a ne alătura imaginea de cea a primarului Gheorghe Damian sau de a câstiga capital electoral, ci o dovadă de maturitate și de normalitate politică. Domnia sa spune mereu despre Ciugud că este doar normalitatea care trebuie să existe în satul românesc, iar eu nu pot decât să apreciez această normalitate și să o respect din calitatea pe care o am ca om politic și om de administrație. Normalitatea aceasta administrativă se regăsește în foarte multe comunități din județul Alba și, indiferent de culoarea politică pe care o avem, trebuie să o respectăm.

De asemenea am respectat și vom respecta hotarârea domnului primar, anunțată public după excluderea din PSD, de a ramâne independent politic, astfel încât nu i-am lansat invitația de a ni se alătura", a transmis Ion Dumitrel, preşedintele PNL Alba, conform Agerpres. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel