LOCKDOWN în România, după EXPLOZIA de azi?! Nelu Tătaru, mesaj de ultimă oră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ministrul Nelu Tătaru a vorbit despre lockdown, după explozia de cazuri de astăzi, 21 octombrie.

Ministrul Sănătății a vorbit despre lockdown-ul din România. Acesta a declarat că deși în ultimele săptămâni se discută din ce în ce mai mult despre posibilitatea revenirii la starea de urgență, momentan, autoritățile nu au în vedere „lockdown-ul total".

„Nu se impune acest lucru. După cum știți, adaptăm restricțiile la nivel local. Fiecare județ se adaptează în funcție de indicele de la DSP. Această pandemie nu se tratează în spitale, ci în prespital. Haideți să păstrăm acele reguli și poate vom putea să odihnim și sistemul sanitar", a mai declarat oficialul Guvernului. 

Adepții teoriei conspirației îngreunează misiunea medicilor. Reprezentanții cospiraționiștilor promovează mesaje anti-testare, anti-vaccin și în general, îndeamnă la nerespectarea măsurilor de prevenție.

„Mie mi se pare absurd ca în aceste momente, în care virusul este foarte agresiv și-și exprimă prezența clipă de clipă, să mai existe semeni care se mai îndoiesc de existența acestuia. Este și o reacție de apărare din partea unora, probabil că este și o insuficientă informație, poate și de ignoranță", a completat el pentru b1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel