Lora, adevărul despre plecarea de la PRO TV. Cove, dezamăgit: Nu e pentru mine! CINE i-a luat locul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Care e adevăratul motiv pentru care Lora a plecat de la Pro TV. Cove a dat-o de gol.

Lora le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv pentru care a părăsit echipa Vorbește Lumea de la Pro TV. 

Fanii au fost curioși în legătură cu plecarea Lorei și i-au cerut mai multe detalii pe rețelele de socializare.

Cântăreața a decis să se concentreze mai mult pe proiectele ei, susținând că matinalul îi ocupă foarte mult timp. Lora a mai spus că nu este făcută pentru o astfel de emisiune, unde trebuie să prezinte de luni până vineri.

Ce a spus Lora despre plecare

"Și totuși… care a fost adevăratul motiv pentru care ai renunțat la Pro?", a fost întrebarea unui fan.

"Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni – vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. 

Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu pentru că am un business de crescut.

Este greu să faci tot ce fac eu – o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente.

Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar ăsta e principalul motiv și consider că este întemeiat", a răspuns Lora pe InstaStory.

Lora, însărcinată?!

În timp ce anunța că Sore este noua lui colegă, Cove a scăpat porumbelul și a dat de înțeles că Lora este însărcinată.

"Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca. Prima membră a găştii este Sore", a spus azi Cove.

În plus, Cove a mărturisit și ce ”probleme” avea Lora de a fost nevoită să renunțe la emisiune.

"Lora avea probleme mai mari: picior luxat, copil. Treburi serioase", a completat Cove zâmbind, în direct la Vorbeşte lumea.

Cine i-a luat locul Lorei la "Vorbește Lumea"

După ce Lora s-a retras din echipa "Vorbește lumea", Cove a primit noi ajutoare - pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană.

"Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață", a spus Sore, conform vorbestelumea.protv.ro.

Și Viviana revine în familia emisiunii cu gânduri optimiste: "După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă"

"Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!", a spus Theo Rose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel