PANICĂ pentru Lora, blocată încă în Bali. CUTREMUR de 6,6 pe Richter. E DEVASTATĂ
Autor: Giorgiana Croitoru pe 08 iul, 15:17 | Vedete

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, trec prin clipe de coșmar de mai bine de trei luni, pentru că sunt blocați pe insula Bali. Deși pare a fi totul de poveste, problemele se țin lanț de ei. 

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, sunt blocați pe insula Bali de mai bine de trei luni din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au trecut prin nenumărate peripeții și asta pentru că au fost nevoiți să-și caute cazare de mai multe ori, iar zborurile spre România șe-au fost anulate din cauza numărului mare de îmbolnăviri. 

Cu toate acestea, vacanța lor este departe de a fi una de poveste, iar problemele nu s-au oprit aici și asta pentru că ieri, acolo, a avut loc un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter.

„A fost cutremur de aproape 7 grade. Am zâmbit. Eu zic să vă îngrijorați”, le-a scris Lora fanilor. 

Fratele ei are nevoie de ajutor. Artista e devastată

 

În plus, Lora își dorește foarte mult să ajungă acasă pentru a fi alături de fratele ei care are nevoie de ajutor.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, declara Lora la începutul lunii iunie.

          Vezi această postare pe Instagram                  

A fost cutremur de aproape 7 grade. Am zâmbit. Eu zic să vă îngrijorați. ???? #moldoveanca #amazing #bali #islandofgods _____________ Foto @xeniaharitonovici ???? Rochie @byalexandracalafeteanu ????

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe Iul 7, 2020 la 7:13 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri