Loredana Groza: Dacă ascultați ritmul, nu e manea! E noul gen, e noul trend. Noi l-am inventat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Captură video Youtube
Captură video Youtube
Loredana Groza a vorbit despre valul de critici și controverse stârnite de melodia sa, cântată împreună cu maneliști celebri.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu”, a spus, miercuri seară, la Antena 3, Loredana Groza.

„Ca să fiu sinceră, nu m-a deranjat nimic. (...) Încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus”, a mai spus artista.

„Dacă ascultați ritmul, nu este nici reggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat”, a zis Loredana Groza. 

„Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzica pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă. (...)  Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, a mai spus Loredana Groza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel