Iulia Vântur o face praf pe Loredana Groza. Una cu Salam, alta cu Salman, lovitură de grație: 97 de milioane deja
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
În timp ce Loredana Groza este lăudată pentru maneaua de 8 milioane de vizualizări, Iulia Vântur a dat marea lovitură în India.  

Loredana Groza, desființată de Maurice Munteanu: E NULĂ! Mi-e greață! Romica Puceanu se răsucește în mormânt

În urmă cu o săptămână, Loredana Groza își surprindea fanii cu piesa "Fericire" alături de cei zece regi ai manelelor, printre care Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Jean de la Craiova, Costi Ioniță sau Vali Vijelie. 

Piesa sa, catalogată drept manea, a stârnit un val de reacții aprinse, critici și a aprins Internetul. 

De mai bine de o săptămână, "Lori de la Onești" rămâne încă pe buzele tuturor, pentru că piesa ei, cu 8 milioane de vizualizări este în topurile muzicale, iar vizualizările încă mai cresc și încă se mai numără.

Ei bine, dacă Loredana Groza este lăudată pentru cele 8 milioane de vizualizări, există o vedetă din România care face ravagii la nivel internațional. 

Este vorba despre Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la PRO TV, care a lăsat România pentru a deveni star la Bollywood, alături de iubitul său, celebrul Salman Khan. 

Noua piesă a Iuliei Vântur are aproape 98 de milioane de vizualizări, totul în doar opt zile de la lansarea pe Youtube.

Costi Ioniță, lovitură după maneaua lui "Lori din Onești". Piesa care scrie istorie pe plan internațional: Legendar / Nu mă așteptam la asta!

Iulia Vântur, mare succes în India

Vedeta se bucură de un mare succes. Melodia face parte dintr-un film nou al partenerului ei, Salman Khan, ce se va lansa săptămâna viitoare. Deși nu apare în videoclip, Iulia Vântur se declară mulțumită, ba chiar se poate lăuda că și-a ajutat partenerul pentru a ajunge la o performanță fără de cusur. Aceasta i-a explicat prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță de ce nu este prezentă în videoclip, deși cântă în piesa ce a cucerit internauții.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Vântur a oferit detalii care l-au surprins pe prezentator. 

"Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, ”Seeti Maar”, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja. Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare.

Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?", a declarat Iulia Vântur în emisiunea "La Măruță".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel