Loto 6/49. Câştigătorul din 18 iulie şi-a ridicat premiul
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Report la Joker
Report la Joker
Câştigătorul premiului de categoria I obţinut la Tragerea Loto 6/49 din data de 18 iulie 2019 şi-a ridicat vineri câştigul, informează Loteria Română.

Posesorul biletului norocos este din Comăneşti, judeţul Bacău, are în jur de 65 de ani, fiind un jucător constant al jocului Loto 6/49.

'Este primul său câştig major, iar cele şase numere norocoase nu au avut semnificaţie personală, ci aşa cum ne-a declarat, au fost extrase, la întâmplare, în agenţia în care a jucat biletul. A aflat că este marele câştigător a doua zi după tragere, verificându-şi numerele într-o agenţie loto. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea', precizează Loteria Română.

La Tragerea Loto 6/49 din 18 iulie 2019 s-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de aproximativ 4,652 milioane de lei (circa 983.000 euro).

Biletul norocos a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de 15,50 lei. Acesta este cel de-al treilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel