Lourdes Leon, fiica Madonnei, cu axilele neepilate pe covorul roșu de la MET Gala / VIDEO+FOTO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Lourdes Leon, fiica Madonnei, cu axilele neepilate pe covorul roșu de la MET Gala   /   Sursă foto: Captură YouTube HOLA
Lourdes Leon, fiica Madonnei, cu axilele neepilate pe covorul roșu de la MET Gala / Sursă foto: Captură YouTube HOLA
Fiica Madonnei a fost surprinsă cu axilele neepilate la MET Gala.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, și-a arătat cu mândrie părul axial și abdomenul la Gala Met 2021. Modelul, în vârstă de 24 de ani, a atras privirile celor prezenți la eveniment, purtând o rochie roz și bikini.

În timp ce cântăreața „Vogue” nu a participat la evenimentul de înaltă modă, Leon a avut o apariție îndrăzneață, pozând în costumul colorat, cu limba scoasă și expunându-și axilele neepilate. Aceasta a purtat cercei din argint, un accesoriu argintiu pentru buric, o geantă de mână strălucitoare și unghii lungi care au atras atenția publicului, în timp ce părul îi atârna până în zona genunchilor.

Leon, care a apărut pe coperta revistei Vogue din septembrie 2021 alături de alte șapte modele, a vorbit despre ea spunând: „Oamenii cred că sunt acest copil bogat fără talent căruia i s-a dat totul, dar nu sunt.", a precizat aceasta.

Fiica Madonnei și a fostului ei partener, actor și antrenor personal Carlos Leon, a continuat să afirme că și-a plătit din banii ei studiile. Modelul, care a apărut în campanii pentru Stella McCartney și Marc Jacobs, a fost o perioadă la Universitatea din Michigan înainte de a se transfera la conservatorul de dans SUNY Purchase.

Cum le răspunde Lourdes leon celor care o critică

Într-un interviu acordat Vanity Fair, ea a dezvăluit că a început cursuri de balet la doar trei ani.

De asemenea, Leon a abordat unele dintre celelalte critici cu care se confruntă ca urmare a faptului că e fiica Madonnei, cum ar fi faptul că a fost atacată pe rețelele sociale pentru alegerea ei de a nu-și epila axilele. Aceasta a precizat că reacția ei împotriva celor care au atacat-o în mediul online pentru că nu se epilează a fost fermă „Da, vino la mine, frate”, le-a spus acesta, informeaz Independent.co.uk.

Madonna o sprijină pe Britney Spears: Venim să te luăm din închisoare! Sclavie!

Madonna şi-a făcut public sprijinul pentru Britney Spears şi a comparat tutela judiciară sub care se află aceasta cu sclavia, informează DPA. 

Vedeta, în vârstă de 62 de ani, a descris tutela judiciară în virtutea căreia activităţile şi activele financiare ale lui Britney sunt controlate de tatăl său, Jamie Spears, din anul 2008, drept o 'încălcare a drepturilor omului. Un proces ce vizează anularea tutelei judiciare a început anul trecut.

În cadrul acestuia, luna trecută, Britney Spears a solicitat într-o audiere anularea tutelei şi a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte din cauza acestui regim judiciar. Cererea ei a fost însă respinsă de un tribunal din Los Angeles (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel