Urmărește emisiunea live
Lovitură: Asia Express, lider de piață pe toate categoriile de public
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cea de-a doua etapă din Filipine a show-ului Asia Express - Drumul Comorilor a început duminică seară cu formula inițială de 9 echipe.

Cursa a pus în joc aceeași miză importantă, imunitatea, motiv pentru care concurenții au pornit într-o întrecere plină de adrenalină pentru a obține cel mai mare avantaj din acest concurs. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost cele care au câștigat atât amuleta de 1000 euro, cât și prima imunitate, de aceea se vor bucura pentru restul etapei de transport, cazare și mese asigurate.

Duminică seară, Asia Express - Drumul Comorilor s-a clasat din nou ca lider de piață pe toate categoriile de public. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor aproape 1.750.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență de la 20:21. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 23:58, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public.

Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 8,6 puncte de rating și 24.3% cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 7,1 puncte de rating și 20,1 procente din cota de piață. Şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus topul audienţelor, întregistrând un rating mediu de 6,9 puncte şi 16.4% cota de piaţã, în vreme Pro TV înregistra atunci doar 5.8 puncte de rating şi 13,6 procente din cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească a doua etapă din Filipine, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 7 puncte de rating și 16.2 cota de piață, în vreme ce Kanal D se clasa pe poziţia secundã cu o medie de 6 puncte de rating și 13.9% cota de piață. Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time, situat între 19.00-23.00, pe publicul comercial.

A doua etapă Asia Express - Drumul Comorilor continuă în această seară de la 20:00, pe Antena 1.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel