Lovitură dură pentru Clejani, de la fiica abandonată a lui Ioniță. Gest făcut după ce Margherita a agresat două femei
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Dacă Margherita îi face doar probleme lui Ioniță de la Clejani, nu același lucru se întâmplă cu Ramona Manole. 

Chiar în ziua în care Margherita se alegea cu un nou dosar penal după ce a lovit două angajate ale unei agenții imobiliare, Ramona de la Clejani apărea la o televiziune de profil și își lansa o nouă piesă.

Ramona Manole susține că a fost abandonată de tatăl ei, Ioniță de la Clejani, în momentul în care acesta și-a întemeiat o familie cu Viorica. 

”Pe mine mă iubește foarte mult Dumnezeu și vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce am și ceea ce însemn. (…) Este foarte important să vă iubiți copiii, să nu-i părăsiți, chiar dacă aveți alte familii, iubiți-vă copiii pentru că nu au nicio vină. Atâta timp cât nu-ți faci datoria de părinte, Dumnezeu e sus și lucrează pentru fiecare om în parte. Și atunci când crezi că ți-e mai bine, Dumnezeu te va lovi. Nu vă jucați cu sufletele copiilor voștri, când un copil vine pe lume nu are nicio vină, făceți-vă datoria de părinti, munciți pe coate pentru copiii voștri. Dumnezeu o să vă iubească și o să vă răsplătească, luați exemplu de la mine.”, a declarat Ramona Manole, cunoscută în muzică drept Ramona de la Clejani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel