Lovitură pentru Cirque du Soleil. Dan Negru, mesaj tulburător. "I-am MINȚIT. Un circ PROST a închis un circ BUN"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dan Negru a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, după ce fenomenul Cirque du Soleil a anunțat că intră în faliment. 

După 36 de ani de activitate și trei luni de la suspendarea spectacolelor, Cirque du Soleil a depus actele de insolvenţă. Celebra companie a acumulat datorii de aproape un miliard de dolari şi a fost nevoită să dea afară aproximativ 3500 de angajaţi.

O mulțime de români au trecut prin fenomenul Cirque du Soleil, acolo unde se spune că viața este una plisită de griji. Ei bine, din acest spectacol au făcut parte și câțiva copii români, care au trecut și prin emisiunea "Next Star", de la Antena 1. 

Astfel, la aflarea veștii falimentului, Dan Negru, cel care a prezentat emisiunea "Next Star", ani de zile, a scris un mesaj sfâșietor.

Iată mesajul lui Dan Negru

"Nu știam că-i mint spunându-le că, odată ajunși în echipa Cirque du Soleil, vor avea viața asigurată... 3 copii geniali de la Next Star au ajuns în echipa Cirque du Soleil.

Tuturor le-am spus că Cirque du Soleil e garanția unei vieți reușite. I-am mințit... Azi, celebrul "Cirque du Soleil" și-a anunțat falimentul și a dat afară 3500 de angajați. Un circ prost a închis un circ bun...", a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel