Lovitură pentru Federer. Se întâmplă la Roland Garros
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Roger Federer s-a operat la genunchi, iar perioada de recuperare va fi mai lungă decât s-ar fi așteptat.

Tenismanul elveţian Roger Federer, nr. 3 mondial, a anunţat că va rata mai multe turnee, inclusiv Grand Slam-ul de la Roland Garros, din cauza operaţiei pe care a suportat-o miercuri la genunchi, relatează Reuters, preluată de Agerpres.

Câştigătorul a 20 de Grand Slam-uri s-a confruntat cu probleme fizice la Australian Open, unde a fost eliminat în semifinale de Novak Djokovic, şi nu a mai jucat de atunci.

Federer, 38 ani, a anunţat pe Twitter că va absenta şi de la turneele de la Dubai, Indian Wells, Bogota şi Miami: Genunchiul drept mă supăra de ceva timp. Speram că voi trece peste asta, dar după examinări şi discuţii cu echipa mea, am decis să fac, ieri, o intervenţie artroscopică în Elveţia. După procedură, medicii au confirmat că a fost alegerea corectă şi sunt foarte încrezători în recuperarea mea deplină.

În 2017 şi 2018, campionul elveţian a renunţat la întregul sezon pe zgură, iar anul trecut a jucat doar două turnee pe această suprafaţă înainte de Roland Garros. Săptămâna trecută, agentul lui Federer a anunţat că acesta plănuieşte să joace doar la Roland Garros, care începe pe 24 mai, sărind peste turneele de la Madrid şi Roma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel