Andi Moisescu, lovitură pentru Olivia Steer. Cine e fosta sa iubită. E CELEBRĂ. "Atracţia EXISTĂ și azi"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 03 aug, 12:35 | Vedete

Iată cine este femeia celebră alături de care Andi Moisescu a stat cinci ani, înainte de Olivia Steer.

Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune, dar nu-și expune deloc viața personală. Ei bine, acesta este motivul pentru care aprope nimeni nu știe cine a fost iubita lui celebră, înainte de a se căsători cu Olivia Steer.

Este vorba despre Mirela Bucovinean, alături de care Andi Moisescu a stat cinci ani și chiar dacă mulți se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Prezentatorul TV a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei iubite, spunând că era foarte atras de ea, doar că în anul 2003, ambii au decis să meargă pe drumuri separate. 

”Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, spunea Andi Moisescu, citează cancan.ro

Citește și: EXCLUSIV Prințul Charles, împiedicat de o VACĂ, în România. Cum s-au luptat agenții de pază cu ea. "Au CĂZUT". Moment HAIOS

Cu ce se ocupă Mirela Bucovicean, fosta iubită a lui Andi Moisescu

 

Fosta parteneră a lui Andi Moisescu a decis să se axeze pe carieră și și-a deschis o platformă care se axează pe designul românesc.

”Pentru mine progresul profesional este să cer în fiecare zi mai mult de la mine, să nu mă opresc la apariția unui succes intermediar, să învăț constant, să fiu curioasă, să caut răspunsuri, să pot da societății ceva înapoi”, declara Mirela Bucovicean într-un interviu pentru The Woman.

Citește și: Revenire la starea de URGENȚĂ. Românii, ÎNGRIJORAȚI. Studiu de ultim moment

          Vezi această postare pe Instagram                  

When life give you lemons...you're very lucky. Vit C. Sa mai si radem, ca face bine la sanatate. #fun #enjoylife #humor #parodie #howto #humorincoronatimes #howtocorona #staystrong #behappy #appreciate #today Picture done 1 week ago.

O postare distribuită de CHANGE MAKER (@mirela.bucovicean) pe Mar 19, 2020 la 1:42 PDT

          Vezi această postare pe Instagram                  

Fiecare zi e un nou inceput. Si o noua sansa pentru noi sa facem lucrurile altfel. Cu ce gand ai plecat in dimineata asta?

O postare distribuită de CHANGE MAKER (@mirela.bucovicean) pe Mar 2, 2020 la 12:12 PST

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri