Lucian Bode, prima decizie după ancheta de la ISU Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Bode a făcut declarații în fața sediului MAI
Bode a făcut declarații în fața sediului MAI
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat primele detalii și decizii luate după ancheta de la ISU Constanța, la șase zile de la moartea femeii din municipiu.

„Pentru că tot am venit în dimineața aceasta aici vreau să vă dau și câteva detalii în exclusivitate. În primul rând, vreau să vă spun că un ofițer cu funcție de conducere din cadrul ISU Constanța și-a depus raportul de pensionare. Raprtul a fost aprobat de către domnul general Iamandi, iar ofițerul cu funcție de conducere va merge în pensie. Vorbesc despre o persoană cu responsabilități în ceea ce privește componenta logistică, mă refer doar la scara respectivă care era defectă de foarte mult timp”, a transmis Bode, în fața MAI.

„Tot astăzi începe să funcționeze acel grup de lucruri care, spun eu, în maxim 2-3 săptămâni îmi va prezenta concluziile asupra ceea ce eu am transmis public, adică faptul că este anormal ca Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență să nu aibă în dotare acele perne pneumatice de salvare. Vom vedea exact care sunt concluziile acestui grup de lucru, pe ce variantă vom merge, care sunt costurile estimative și, tot începând de astăzi, acest grup de lucru funcționează. Așteptăm finalul raportului de control”, a mai spus ministrul de Interne.

VEZI ȘI: Femeie din Constanța sare dintr-un apartament în flăcări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel