Lucian Romaşcanu îi cere demisia lui Florin Cîţu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Deputatul PSD Lucian Romaşcanu i-a cerut premierului Ludovic Orban să îl demită pe Florin Cîţu din funcţia de ministru de Finanţe, dar i-a cerut şi lui Cîţu să demisioneze. 

"Domnul Cîţu uită că este ministru de Finanţe şi a ieşit ieri cu o declaraţie extraordinar de gravă că există posibilitatea unei crize în România. Nu te joci cu asemenea cuvinte când eşti ministru de Finanţe. Ceea ce face un ministru de Finanţe, pe lângă gestiunea finanţelor şi economiei naţionale, este să dea semnale în piaţă. Semnalul dat de domnul Cîţu este unul grav, lucrurile vor merge în linia în care au mers după primele declaraţii, iar acest lucru nu poate să nu fie decontat şi la nivel politic. Un Guvern este instalat politic, dar guvernează pentru toţi românii. Recesiunea şi austeritatea anunţate de domnul Cîţu nu vor afecta doar electoratul PNL, vor afecta pe toţi românii", a declarat Romaşcanu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD, conform Agerpres. 

Solicitare către Cîţu şi PNL 

"Îl somăm pe domnul Cîţu, dacă este responsabil, deşi avem dubii majore în acest sens, să îşi prezinte demisia. Dacă nu dumnealui, atunci cerem PNL să îl retragă din această funcţie extrem de importantă", a transmis senatorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel