Ludovic Orban, propunere de înlocuitor la Sănătate după demisia lui Costache
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban  a făcut declaraţii după demisia ministrului Sănătăţii, Victor Costache.

Premierul Ludovic Orban a anunţat pe cine propune ministru al Sănătăţii după ce Victor Costache a demisionat.

"Am luat act de această demisie. Îi voi transmite preşedintelui României, Klaus Iohannis, această demisie pentru a putea să se emită decretul de revocare. Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din Guvernul pe care-l conduc, am făcut echipă şi, împreună, am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical.

Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte o înţeleg şi îi mulţumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o. În ceea ce priveşte funcţia de ministru al Sănătăţii, îl voi propune preşedintelui Klaus Iohannis pentru funcţia de ministrul al Sănătăţii pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru.

Domnul secretar de stat face parte din echipa de la Ministerul Sănătăţii, a fost, este şi va fi în prima linie a bătăliei împotriva coronavirus, deja stăpâneşte foarte bine toate procedurile, tot planul de măsuri. Astăzi se află la Suceava, l-am sunat şi l-am informat privitor la intenţia mea de a-l propune ca şi ministru al Sănătăţii, urmând să revină în Bucureşti şi să discutăm toate detaliile", a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel