Ludovic Orban, atac la CCR: Decizie INEPTĂ. Instituţie controlată de PSD
Autor: Mihai Ciobanu pe 26 feb, 13:51 | Politica

Ludovic Orban foto Agerpres

Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa Curţii Constituţionale. 

Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa CCR, după decizia luată de către instituţie cu privire la desemnarea sa de către preşedintele Iohannis pentru a forma un nou guvern. "Mai bine v-aţi concentra pe analiza unei decizii care nu are niciun fundament în Constituţie. Asta e culmea, pentru o decizie ineptă a unei instituţii controlată de PSD, să fie responsabilizat altcineva...", a declarat Ludovic Orban, într-o declaraţie făcută miercuri. 

Cu cine merge la consultări

 

Ludovic Orban spune, înainte de consultările de la Cotroceni, că România are Guvern, chiar dacă el și-a depus mandatul: „Echipa guvernamentală își face datoria cu profesionalism și dedicare”. „România are Guvern. Chiar dacă sunt premier interimar, echipa guvernamentală își face datoria cu profesionalism și dedicare și rezolvă toate problemele guvernamentale”, a afirmat Orban.

Acesta a anunțat și componența delegației PNL la consultări: Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu și Robert Sighiartău. „Mandatul delegației este foarte simplu: mandat deplin de a purta discuțiile cu președintele Iohannis, iar PNL va susține decizia care va rezulta după consultările între PNL și între președinte și celelalte partide”, a declarat Orban.

Întrebat dacă a pregătit și un nume pentru premier, Orban a răspuns: „V-am prezentat mandatul. Trageți concluziile pe care le doriți”.

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri