Ludovic Orban, declarații despre Kovesi. Mircea Badea: Monstruos! Îmi este scârbă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea s-a arătat surprins de ce a spus Ludovic Orban.

Victor Ciutacu l-a întrebat pe Ludovic Orban, preşedintele PNL, care este motivul pentru care şi-a schimbat părerea despre Laura Codruţa Kovesi.

"Vă întreb direct, ca om care vă cunoaşte de multă vreme şi care a stat de vorbă cu dumneavoastră şi în particular: De ce v-aţi schimbat optica în privinţa doamnei Kovesi?", l-a întrebat Victor Ciutacu pe Ludovic Orban.

"Nu mi-am schimbat nicio optică. Practic am susţinut un candidat român care avea şanse să ocupe o poziţie de prestigiu la nivel european, de conducere, să fie primul procuror-şef al Parchetului European şi am avut o contribuţie importantă pentru acest succes care e unul al României, un succes al candidatului român", a răspuns Ludovic Orban.

Mircea Badea, comentariu

Mircea Badea a comentat schimbarea de opinie a lui Ludovic Orban vizavi de Laura Codruța Kovesi.

"Ludovic Orban a făcut două afirmații contrare despre Kovesi - una în care nu o spălau zece ape și una în care a zis că este extraordinară, Kovesi fiind același om și atunci, dar și acum, iar Orban la fel”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: Mugur Ciuvică: "Nu m-am căsătorit niciodată". Unde lucrează partenera sa

”Victor Ciutacu l-a întrebat care este motivul pentru care și-a schimbat părerea despre Laura Codruța Kovesi. Ludovic Orban putea să spună că a fost ”dobitoc”, dar acum și-a revenit și că a greșit în 2013. El a ales să declare ceva monstruos: nu mi-am schimbat nicio optică. Afirmațiile sale sunt contrare. El zice că Laura Codruța Kovesi a fost mâna dreaptă a unui sistem ticăloșit, dar dacă o pune Europa șefă este foarte bine dat fiind faptul că este româncă.

Stați puțin... adică este bine că Europa a pus mâna dreaptă a sistemului ticăloșit? Îmi este foarte scârbă de Ludovic Orban. Să împingem lucrurile la extrem pentru a face o demonstrație logică. Dacă mâine Europa îl propune pe Dincă, vom zice: știm că este ce e, dar este român și aceasta este șansa României. Propaganda lui Kovesi va zice că am comparat-o cu Dincă... pentru că ei atâta pot fiind niște mizerabili. Ăștia sunt oamenii”, a mai spus Mircea Badea.

Părerile lui Orban în funcție de diferitele perioade ale istoriei

3 aprilie 2013 - "Propunerea omului lui Traian Băsescu, Codruţa Kovesi, care a fost mâna dreaptă în tot sistemul ticăloşit pe care l-a pus în mişcare Traian Băsescu, pentru mine este un act inacceptabil" - Ludovic Orban.

VEZI ȘI: LEȘIN la Antena 3! Mugur Ciuvică: "Vă este rău? Să mergem la spital" VIDEO

19 sept 2019 - "Este o victorie imensă pentru România, la care a contribuit decisiv Preşedintele Klaus Iohannis, alături de liderii şi europarlamentarii PNL care au făcut un lobby intens pentru Laura Codruţa Kovesi" - Ludovic Orban.

VEZI ȘI: Băsescu, colaborator al Securității. Vâlcu, faza zilei: Kovesi, sesizare în numele Uniunii Europene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel