Ludovic Orban, mesaj direct pentru Florin Cîţu, legat de numirea secretarilor de stat de la PNL. "Am încredere că va finaliza procedura"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Guvernul României
Sursa: Guvernul României
Ludovic Orban, preşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, a venit cu un mesaj direct pentru premierul Florin Cîţu, în legătură cu numirea secretarilor de stat propuşi de PNL. 

Iată ce a spus Ludovic Orban, întrebat dacă există în partid nemulţumiri legat de faptul că Florin Cîţu încă nu i-a numit în funcţie pe cei propuşi de PNL. Unul dintre cei nemulţumiţi, spun surse politice, ar fi chiar Virgil Guran, fost consilier al lui Ludovic Orban, când acesta era prim-ministru. 

"În interiorul partidului, în cadrul biroului politic, sunt multe puncte de vedere exprimate. Am convingerea că toţi reprezentaţii PNL, care au parcurs etapele procedurale, vor fi desemnaţi în funcţiile de demnitate publică pentru a putea pune în practică programul de guvernare", a spus Ludovic Orban. 

Întrebat de motivul pentru care Florin Cîţu refuză să numească secretarii de stat şi şefii de agenţii, Ludovic Orban a spus că premierul vrea să facă şi el o evaluare a acestora. 

"Nu este adevărat că refuză, face numiri în fiecare zi. Vrea probabil să facă şi o evaluare personală, pe lângă evaluările făcute în cadrul partidului. Am încredere că premierul va finaliza procedura de numire a reprezentanţilor noştri în diversele funcţii de demnitate publică. Există şi proceduri, în unele situaţii trebuie propuşi de miniştri, în alte situaţii numirea nu se face de premier ci de către un ministru", a mai spus Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel