Ludovic Orban, săgeți către Clotilde Armand, după blocajul din Sectorul 1
Autor: Florin Răvdan pe 26 apr, 12:28 | Partide politice

Facebook Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj clar atât liberalilor, cât şi celor de la USR-PLUS, ca urmare a scandalurilor pe adoptarea bugetelor locale la Iaşi şi la Sectorul 1. 

Întrebat dacă ar trebui stabilit în coaliţia de guvernare un acord pentru ca partidele să conlucreze fără sincope şi la nivel local, Orban a spus că nu este necesar acest lucru şi că este nevoie doar de discuţii şi negocieri: 

"În mod normal, nu ar trebui să discutăm asta la nivelul coaliţiei. Ar trebui ca unii să înţeleagă că, aşa cum suntem într-o coaliţie de guvernare, şi la nivel local trebuie găsite soluţii pentru a susţine de comun acord lucruri care sunt importante. A lăsa un municipiu ca Iaşul, al doilea municipiu al ţării, fără buget, mi se pare că este o decizie greşită şi că pot fi acceptate amendamente rezonabile ale partenerilor. Cred că bugetul va fi adoptat. 

VEZI PNL Sector 1 anunță că nu votează un buget ILEGAL: Sfidează o decizie a Tribunalului București

La fel spun şi la Sectorul 1. Printr-o discuţie şi o negociere, trebuie să se ajungă la o formulă care să fie susţinută atât de PNL, cât şi de USR-PLUS". 

Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri