Ludovic Orban, negocieri pentru moțiunea de cenzură. Informații de culise
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ludovic Orban FOTO Agerpres
Ludovic Orban FOTO Agerpres
Ludovic Orban (PNL) a declarat că vor fi negocieri și săptămâna viitoare pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Întrebat duminică la Digi 24 dacă PNL va depune moțiunea de cenzură săptămâna viitoare, liderul liberalilor a spus că negocierile cu partidele vor continua și, când vor fi 233 de semnături, atunci va fi depusă.

„Depunem moțiunea de cenzură. Săptămâna viitoare avem noi runde de discuții cu posibili parteneri. Deja textul moțiunii este discutat cu partenerii din opoziție, din UDMR. Forma a fost trimisă către ALDE și Pro România. În condițiile în care săptămâna viitoare vin la discuții, șansele moțiunii sunt foarte mari. Vom depune moțiunea când vom avea 233 de semnături. Opoziția are o singură armă la dispoziție și trebuie folosită atunci când are cele mai mari șanse să cadă Guvernul. Știm că unul dintre parteneri a avut niște solicitări către premierul Dăncilă și așteaptă să vadă în ce măsură vor fi acceptate. Sigur nu o să așteptăm până la calendele grecești”, a spus Ludovic Orban.

„Nu ascund că discut și cu parlamentari din zona PSD. Vom vedea”, a spus liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel