Lui Marcel Ciolacu „i-au sărit“ din nou banii din buzunar
Autor: Ioan-Radu Gava pe 15 iun, 14:56 | Personalități politice

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a fost surprins în momentul în care mai multe bancnote i-au ieșit din buzunarul de la sacou.

Potrivit Antena 3, lui Marcel Ciolacu „i-au sărit“ din nou banii din buzunar. Acesta a fost surprins în timp ce a vrut să scoată ceva din buzunar, iar când a scos mâna, mai multe bancnote erau să cadă pe jos. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

Fază similară în luna martie

Într-o conferință de presă din martie, lui Marcel Ciolacu i-au ieșit mai multe bancnote din buzunarul de la sacou, iar momentul a iscat multe comentarii în spațiul public. Ulterior, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a făcut o glumă după momentul din conferinţa de presă în care i-au ieşit mai multe bancnote din buzunar. Incidentul s-a petrecut în momentul în care a scos o hârtie din buzunarul interior de la piept. O dată cu foaia respectivă au ieşit din buzunarul liderului PSD şi câteva bancnote.

Ciolacu a fost întrebat într-o conferință de presă, la Târgoviște, despre incidentul când i-au ieșit banii din buzunarul sacoului. Ciolacu a răspuns amuzat: „N-am sacoul și pe colegii mei i-am anunțat că nu împrumut bani”. Întrebat dacă ține banii cash, Ciolacu a explicat faptul că tocmai scosese banii de pe card ca să restituie șefei de Cabinet o sumă pe cumpărături online (vezi imaginile AICI).

„Iulia, șefa mea de cabinet, mi-a cumpărat niște produse online pentru întreținere stomatologică și a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit cu băieții și am scos banii să îi dau Iuliei înapoi”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a spus că nu are portofel

„Nu am portofel, am un toc unde țin și ochelarii, ca să știți de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani”, a mai spus președintele PSD.  Întrebat care dintre glumele apărute după incident i-a plăcut cel mai mult, Marcel Ciolacu a răspuns râzând: „Cea cu Kelemen Hunor, cu Ardealul”.

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar președintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferință de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetățenii străini.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a glumit, apoi, pe Facebook despre momentul în care i s-au văzut banii: „Uite, asta înseamnă transparență”, a glumit el. Foarte multe glume legate de acest subiect au apărut apoi pe rețelele de socializare, transmite Mediafax (citește AICI).

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri